Home
Bewoners
De woningen
Begeleiding
Autisme
Privacy verklaring
Links

 

 

 

 

 

De woningen

Iedere bewoner huurt zelf een appartement met twee kamers, een eenvoudige keuken, een douche/toilet ruimte en een hal met berging. Ieder heeft zijn/haar eigen voordeur en brievenbus.

Voor gemeenschappelijk gebruik is eenzelfde appartement beschikbaar. Hier kan op de meeste dagen o.a. gezamenlijk gegeten. Dit appartement is ook voor de begeleiding.

Op de begane grond bevindt zich een afsluitbare fietsenstalling die voor alle bewoners van Woondroom toegankelijk is.

De toegangsdeur tot een deel van het complex is afgesloten, zodat alleen bewoners met een sleutel het gebouw kunnen betreden.

Inmiddels zijn ook enkele appartementen op de begane grond in gebruik door bewoners van WDM.

Midden in de samenleving en toch veilig! 

 

 

 


                                         Locatie

Woondroom Middelburg bevindt zich in een woningcomplex in de wijk Dauwendale en wordt door Woongoed Middelburg verhuurd.

 

Deze locatie biedt de bewoners:

 

Een sociaal veilige omgeving
Dat wil zeggen een omgeving waar de bewoners ook 's avonds zonder zichtbare risico's alleen op straat kunnen lopen. Een afsluitbaar complex met 6 huurwoningen.

 

Betaalbare woonlasten
Dat betekent een woonlastenniveau dat haalbaar is voor bewoners met een minimum inkomen (bijvoorbeeld Wajong uitkering), waarbij gebruik kan worden gemaakt van individuele huurtoeslag.

 

Nabijheid van openbaar vervoer en algemene voorzieningen
Dus een NS station en bushalte op maximaal 500 meter van de woningen. En andere voorzieningen op loopafstand, zoals winkels, huisarts, bibliotheek en apotheek.

 

________________________________________________________________________